torstai 19. helmikuuta 2015

Sammarit ja svetari 98cm

Kaapissa on farkkujen mentävä aukko ja sitä lähdetty täyttämään sammareilla ja paitakaava kokeilua.

Eurokankaasta löytyi mieleinen vaaleanharmaa meleerattu sekoitekangas. Kangas on paksumpaa kuin perustrikoo ja joustavaa, mutta en nyt muista kankaan nimeä. Tekokuitua, joten ostaessa epäröin hetkisen ostaako vai ei. Paitaan tein alikeompelulla tähdet ja olalle yksityiskohdat. Tähdet ja olat on farkkukangasta väärinpäin väritettynä violetilla kangastussilla. 
 Housujen kangas on viininpunaista ohutta samettia. Tikkaukset vaaleanlilalla langalla. Housuihin lisäsin väljyyttä muutamia senttejä, koska ohjeessa käytetty joustavaa samettia. Lahkeisiin laitoin kuminauhat ohjeesta poiketen. 


  Paita sopii hyvin ja on sopivasti kasvuvaraa. Tämä onkin kiva paidan peruskaava, mitä helppo lähteä muokkailemaan. Housuissa ehkä hiukan liikaa pituutta.


 Väljyyttä tuli hyvin leikki-ikäisen housuihin, joka mennä viipottaa lattian rajassa ja hetkessä yrittäen kiipeillä yhä korkeammalle.Kaavat Ottobre 6/14
-Housut: Winter Pull-Ons 98cm,
-Paita: Heather 98cm

Kankaat:
-Housujen sametti facebook kirpputori
-Paita Eurokangas

6 kommenttia:

 1. Hyvät sammarit ja paita, kelpaa noissa leikkiä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En vieläkään ole oppinut lukemaan ohjeita, joten onneksi sammareiden kaava oli helppo, kun ensimmäistä kertaa tein joustamattomia housuja. :)
   Kiitos Hieno tar!

   Poista
 2. Ihana väri noissa housuissa. Se on hyvä tehdä vähän kasvuvaraa lasten vaatteisiin, kestävätpähän käyttöä pitempään :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nyt on lisäksi vaihe kun edellinen koko alkaa jäämään pieneksi, mutta seuraava on vielä iso.
   Kiitos Krista!

   Poista
 3. Tähtipaita sopii noiden sammareiden pariksi hyvin! Ihanat tähtöset tuikkivat siellä. Kiva idea tuo tähtien värittäminen, toimii hyvin tässäkin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen nyt koittanut testailla kangastusseja tälläisiin helposti korjailtaviin kohtiin, niin näkee miten kestää pesuja.
   Kiitos Hanna!

   Poista