maanantai 21. joulukuuta 2015

Pyhien viettoon rennosti collegella


Joulunpyhät tulossa ja sinne tarvitsi hieman rentoa ja mukavaa vaatetta. Hupparitunika Annukan aurinkoiset blogin inspiroimana. Kaavaa etsin, millä toteuttaisin ja OB Woman lehdestä löytyikin hyvännäköinen hupparin kaava. Pidensin helmaa reilulla kädellä ja pyöristin takaa. Mietin muitakin muokkauksia, mutta päätin mennä kaavan mukaan. Taitoin kaavan kahtia ja leikkasin eriväriset kankaat, nostin etukappaleen kaavan itseni päälle ja hihan kädelle ja katsoin kohdan mistä hihat pätkäisen. Myönnän, että hieman jännitti osuuko hihojen sauma samaan kohtaan, mutta niin ne vain kohtasivat. Tunikasta tuli juurikin mieleiseni, mukavan rento ja lämmin pidettäväksi. Satulahihat (?) on mukavaa vaihtelua perushihoihin. Huppu on mielestäni turhan muhkea, sitä pienennän jos vielä kaavaa käytän, mutta muuten kaava sopii minulle erittäin hyvin ja vastaa kokoa sillä käytän S/36 vaatetta.

 Olin tehnyt housuja pojalleni OB 4/15 löytyneestä kaavasta ja koska ne näytti mukavilta pojan päällä, päätin tehdä itselleni samalla kaavalla. Valitsin kooksi 170, mistä hieman lyhensin lahkeita. Lahkeet jäi vieläkin pitkiksi, mutta ei käyttöä haittaa kun on resorit lahkeissa. Mukavat kotihousut.

Vyötäröllä leveä resori keltaisilla nauhoilla. Saa syödä vapaasti jouluherkkuja :)
Kaavat:
-Tunika OB Woman 5/15 Get Moving koko 36
-Housut Ob 4/15 Juggler koko 170

Kankaat:
-Huppari petrooli harjattu joustocollege Kangaskapina
              alaosa sininen 100% puuvilla college Jyväskylän kangaskauppa
-Housut 100% puvuilla college Nappinja
   housujen resori Jyväskylan kangaskauppa,
keltainen nauha on kengännauha 


 Näiden tonttujen myötä toivotan rauhaisaa joulun aikaa 
ja 
paljon ompeluaikaa ja inspiraatiota vuodelle 2016 !


4 kommenttia:

 1. Hyvän näköiset ja varmasti mukavat vaatteet! Hupparissa on kivasti näköä noilla eri värisillä osilla. Mukavaa joulua sinullekin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Hanna!
   Rauhaisaa joulun aikaa :)

   Poista
 2. Mukavia ja siistejä vaatteita:) Ihanaa ja rentouttavaa joulua sinulle!

  VastaaPoista