maanantai 30. toukokuuta 2016

Kesämekkoja tytölle

Terveyhdys pitkän tauon jälkeen. Säät suosineet koko toukokuun, vallan ihanan lämmintä! 

Jotain pientä ompelunurkkauksessakin aina valmistuu, vaikka pienen ompelujumin kohtasin. Ja sitten kun inspiraatio taas iski ompelun saralla laneilla ja arpajaisiin ommellen, niin enhän niitä muistanut kuvata tai sitten odotin hyvää hetkeä. Mutta ehdin kuin ehdinkin taas osallistua HommaHuoneen värihaasteeseen. Toukokuussa on vuorossa keltainen. Keltainen olikin haastava väri siinä mielessä, että piti sukeltaa kangaskaappiin etsimään sitä. Sieltähän löytyikin kelta-harmaaraitainen trikoo ja keltaista collegea. Haaste siis selätetty ja jo seuraavaa haastetta kurkin, onhan kesäkuu jo ihan ovella.

Mekot tein uusimman ottobren Paper plane kaavalla jättämällä hihat pois ja on kyllä todella mieluisa kaava, mitä varmasti tulee jatkossakin hyödynnettyä. Huppareissa olen käyttänyt paljon ottobren Happy combo kaavaa ja niin tälläkin kertaa.


Kaavat:
-Ob 3/16 Paperplane 110cm, muokattu hihattomaksi ja kaula-aukon v pois
-Ob 6/14 Happy combo leveys 104cm, pituus 110cm


Kankaat:
-violetti kukka Melli Ecodesign
-raitakangas ja hupparin colleget kirppikseltä


Mukavaa alkanutta kesää!

6 kommenttia:

 1. Hupparissa on tosi kiva leikkaus ja värit! Ihanat mekot myös :). Hyvä, että ompelu jumi selättyi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se olikin ensimmäinen kunnon jumi. Eiköhän se tästä aukene taas :)
   Kiitos Hanna!

   Poista
 2. Siellä onkin mukavasti päästy ompelun makuun:) Kauniita ja ihanan kesäisiä vaatteita! Uusimmassa Ottobressä olikin tosi monta kivaa kaavaa kokeilavaksi. Tykkään kans hupparin vinoleikkauksista ja väreistä:) Mukavaa kesän alkua sinullekin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Uudessa ottobressä olikin kivoja kaavoja. Ehti onneksi nämä vaatteet kesäpäivien käyttöön ennen kuin kylmyys taas tuli.
   Kiitos Villa Pipo.

   Poista
 3. Onpas pirtsakoita ja happy combo on hyvä kaava, tosin huppu on aika iso. Vai mitä mieltä sinä olet? Paperplane on täällä vasta piirrettynä, taidan kokeilla ensin jollakin jämäkankaalla, sillä tuo näyttää hoikan kaavalta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On huppu minustakin aika reilu, minusta aika monessa ob:n huppari kaavassa sama juttu. Paperplane taitaa tosiaan olla hoikahkon kaava. Meidän tyttö on tuollainen normaali vartaloinen tai hoikahko ja tämä kaava on sopiva. Joistain ob:n kaavoista jo valmiiksi piirrän leveyden suunniteltua kokoa pienemmäksi.
   Kiitos Sanne-Maija! Kiva haaste kaiken kaikkiaan, "pakottaa" ompelemaan kun päätin osallistua joka kuukausi :)

   Poista