torstai 20. marraskuuta 2014

Toiveiden Collegehuppari ja -housut 116/122

Eskarilainen tuli kertomaan että hän haluaa housut missä on mustaa polvessa ja sitten valkoista ja harmaata ja huppariin punainen resori ja vihreä huppu jajaja.. Koska unohdin jo puolet toiveesta, pyysin piirtämään mallin.
Sitten suunnattiin kangaskaapille etsimään oikeanlaisia ja värisiä kankaita. Kaikenlaista collegea onneksi löytyi, paitsi sinistä ei ollut tarpeeksi hupparin molempiin hihoihin. Onneksi vihreä hiha kelpasi. Vetoketju täytyi käydä ostamassa.
Housuissa ei kuminauha ihan mennyt kuin strömssössä ja suunnittelinkin purkamista, mutta käyttäjä vetäisi housut jalkaan ja oli sitä mieltä että hyvät on. Olkoot. Ehkä seuraava onnistuu paremmin.
 Hupparissa ei ihan tarkut kohdanneet, vaikka niitä kuinka yritin mallailla keskenään. Äh. Mutta siitäkin käyttäjä tuumasi ettei haittaa! Tämähän on helppoa kun käyttäjälle mikään ei oo niin justiinsa, mutta kyllä se jonnin verran omaa silmää kyllä häritsee. Hupparin vetoketjun ja hupun ompeluun katsoin ohjetta Lillaphantin blogista.
 Hyvät ja sopivat tuli! Lahkeisiin tuli ehkä hieman liikaa pituutta, mutta kasvavassa iässähän poika on ja eipä jää heti lahkeet lyhyeksi, jos sattuu kasvupyrähdys tulemaan.


 Kankaat
-College:Kestovaippakauppa, Eurokangas, Kangastukku
-Viininpunainen resori: Marimekko
-Vetoketju: Eurokangas
Kaavat: 
-Huppari OB 1/13 Bat Boy poisjättäen lepakko-osat ja huppu-kaulus osaa muokattu ja jos vielä huppareita haluaa, täytyy tätä osaa kuositella
-Housut OB 4/13 Ultimate Casual 
(kaava housuihin oli piirretty muttei ohjetta, joten en muista oliko alkuperäisessä resorit, näihin laitoin kumpparit lahkeisiin ja vyötäröön)


2 kommenttia:

 1. Näähän on tosi kivat vaatteet! Mahtava suunnittelija sinulla :). Pääasiahan se on, että käyttäjälle vaatteet on mieleiset!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos!
   Suunnittelija onkin kovin ollut viime aikoina hommissa. :)

   Poista