maanantai 24. huhtikuuta 2017

Ompelupisteen surinoita tytöille

Vaatetta vauvalle koossa 56-62cm. Haikeudella vauvan vaatteita tuli siivottua kaapista pois kiertoon. Niin ne vauvat vaan kasvaa hurjaa vauhtia! Kietasubodyt on muokattu Ob 1/12 Happy squirrel. Tavallisen bodyn kaavana Ob 1/12 Bert. Housut Ob 1/12 Little Rabbit. Yöpuvut Ob 6/14 Fawn.4v tytölle vaatteita koossa 110/116cm. Leggarikaavan löytäminen onkin osoittautunut haasteelliseksi. Aiemmin olen vain lisännyt pituutta kaavaan mikä on kokoa 98cm. Mutta se ei tuntunut enää oikein istuvan ylhäältä niin piirsin uuden kaavan Ob 1/16 Slimleg 110cm. Kaava osoittautui leveäksi tytölleni, joten sitä pitikin kaventaa runsaasti, minkä jälkeen edelleen on löysää mielestäni jonkun verran. Tämä kaava on sivusaumaton, joten seuraavaksi taidan kokeilla sivusaumallista kaavaa, jos se istuisi paremmin. Ja myös jatkossa piirtää oikean pituuden, mutta leveyden kokoa pienempänä.

 Tytön valitsemana Nappinjan raportista kettua ja sulkia. Kaavan pohjalla Ob 3/16 Paperplane. Noshin ruosteen värinen trikoo olikin samaa sävyä ketun kanssa.

 Mekko 3/4 hihoilla ihanasta Ikasyrin kankaasta. Tämä on kyllä unelmapehmeä kangas. Kaavana Ob 5´4/16 Hummingbird.
 Selian pupua ja raitaa yhdisteltynä. Kaavana Ob 1/16 Blå blomma leveys 104, pituus 110. Tästä kaavasta olenkin tykännyt ja sillä tullut tehtyä useampi mekko.

p.s. Meillä on 4v tyttö kova kuvailemaan kameralla, ihana juttu! Mutta linssi täynnä sormenjälkiä ja kuvien laatu sen mukainen.  Ehkä olisi aika ostaa omat kamerat ;)

2 kommenttia:

  1. Oo, siellä on syntynyt taas niin kivoja vaatteita! Hienoa, että teillä on neiti innostunut kuvaamaan. Me annettiin pojalle käytetty kamera, kun halvalla saatiin. On ihan eri kiva kuvata, eikä tarvitse niitä sormenjälkiä pyyhkiä omastaan :D.

    VastaaPoista
  2. Oi miten nättejä vaatteita siellä ehditty ahkeroimaan:) Meillä on myös 3,5v pojalla ollut kamera ahkerassa käytössä. Annoimme siis vanhan halpis digikameran hänelle käyttöön ja varsin hauskoja otoksia siihen tallentunut:D

    VastaaPoista