torstai 2. maaliskuuta 2017

Tilkkupeittoja

Tilkkukangas laatikko oli taas tupaten täynnä, joten leikkelin niistä paloja ja ensin ompelin omalle vauvalle tilkkupeiton. Ja samalla innostuin sen verran lisää että tein vielä tilkkupeitot lahjaksi kaksospojille ja tuttava myös pyysi omalle tytölleen. Joten neljä peittoa syntyi. Mutta silti tilkkuloota näyttää täydeltä ja tilkkukasa isolta. Loppuuko ne koskaan? Taustana kaikissa peitoissa on joustofrotee.

Kaksospojille sinisen ja vihreän sävyisinä
Tuttavan vauvalle  


 Ja omalle vauvalle 

En ole aiemmin virkannut, tai no kerran epäonnistuen. Siitäkin jo yli vuosi aikaa. Sen jälkeen olikin virkkuukoukut ja kuteet ja muut pysynyeet hyllyssä, Nyt sitten vihdoin päätin, että opettelen virkkaamaan ainakin koreja ja se oli tämän vuoden uuden opetteluni. Olen päättänyt opetella joka vuosi jotain uutta, mitä tahansa. No mutta, ei se virkkaaminen niin vaikeaa ollutkaan. Koreja syntyi muutama putkeen ja sitten tarvitsisikin jo kudetta ostaa lisää. Tämäkään ei tietysti mennyt kuin strömssössä, koska halusin valkoisen raidan koriin. Valkoinen kude on paksumpaa eikä siksi oikein sovi koriin, Tämä pienempi kori pysyy muodossaan, mutta isompi kori "lörpähtää" mikä harmittaa. Mutta vielä en ainakaan purkuhommiin ole ryhtynyt. Ihan mukavaa puuhaa tämäkin :)


4 kommenttia:

 1. Onpa kauniita tilkkupeittoja :)

  VastaaPoista
 2. Herttaisen kauniita peittoja olet tehnyt :). Virkattu kori on myös tosi kivan näköinen. Monesti nuo uudet asiat tuntuvat kovin vaikeilta omassa mielessä, mutta sitten kun niitä kokeilee, huomaakin ettei ne sitten ollutkaan niin vaikeita :). Minäkin olen siihen ajatukseen aina juminut, että en osaa, kun joku juttu on muka niin vaikeaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pitäisi tosiaan vaan rohkeammin ryhtyä hommiin eikä jumittua :)

   Poista