lauantai 25. lokakuuta 2014

Ompeluhaaste 3

MALLIKELPOINEN blogin kolmannen ompeluhaasteen tehtävänä on kertoa mitä pitää luksuksena. Luksusta omalla kohdallani pienten lasten kotiäitinä on päivittäiset naurun pyrskähdykset, märät pusut, onnistumisen riemut, tutkimusmatkailut, oma pieni kahvihetki sekä se onni että olen saanut olla kotona kohta kaksi ihanaa vuotta kuopuksen kanssa. Siinä on luksusta kerrakseen!
Mutta haasteeseen. Tämän hetken suurin arjen luksus on leggingsit. Kyllä. Minä vannoutunut farkkujen ja housujen käyttäjä ompelin itselleni leggingsit ja mikä ihanuus ja autuus siitä avautuikaan! Nehän on näppärät ja mukavat. Varsinkin näillä ilmoilla kun pitää laittaa ulkohousujakin jalkaan. Tähän asti olen sitten kironnut, kun jos vaihdan farkut pois collegeen tai kerrastoon, niin ei kehtaa ex-tempore kyläillä kenenkään luona, farkkujen kanssa ulkohousut taas on aika epämukavat. Nyt ei muuta kuin paksu tunika ja leggarit, ulkovaatekerros päälle ja sillä selvä.
Tämä se vasta on arjen luksusta, kertakaikkisesti!

Kaava OB Woman 5/2014 Sammalikko reilulla kädellä muokattuna omiin mittoihini:
-sivusaumaton
-reisiin ja pohkeisiin lisätty usea sentti
-nilkkaa ja lantiota kavennettu
-vyötärö madallettu
Hyvät tuli!
Kangas: Linnel (lopettanut toiminnan)

4 kommenttia:

 1. Tykkään näistä! Kiva, kun rypyttyvät jalassa noin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos.
   Lisäähän näitä on tehtävä, vaikka käyttöä vielä opeteltava :)

   Poista
 2. Arjen luksusta tosiaan on mukavat ja helposti puettavat vaatteet! Varsinkin pienten lasten äidille. Kun ensin pukee lapset niin oma pukeutuminen saisi sujua suht helposti.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näin on! Tällä hetkellä ainakin 5x/pvä puetaan ja riisutaan, niin vaatteiden helppous on luksusta :)

   Poista