maanantai 13. lokakuuta 2014

Ompeluhaaste

Blogeja selaillesssa ja inspiraatiota hakiessa silmiin osui MALLIKELPOINEN blogin ompeluhaaste. Haasteen ensimmäisellä viikolla on tarkoitus ommella eri materiaaleista jotakin itseään kuvaavaa yhdistäen siihen jotakin vastakohtaa. Haaste jatkuu 4vkoa.

Itseäni kuvaava tuli heti mieleen; mukavuudenhaluinen ja materiaaliksi näin ollen valikoitu college. Vastakohtaa pitikin miettiä hetki ja mieleen tuli musta-valkoinen. Väreinä musta ja valkoinen on tietysti hienot, mutta ajatusmaailmaltani pyrin olemaan jotain ihan muuta. Tästä ajatuksesta lähdin mekkoa suunnittelemaan ja ompelemaan tytölle ja mietin leggareita sen kanssa. Mekon valmistuessa kertasin ohjeet ja tajusin virheeni; eihän musta-valkoinen ole materiaali. Mutta siitä samantien tuli mieleeni itseni vastakohta: muovi, kylmä ja kova. Tästä muodostui leggareihin lahkeisiin muovinapit koristukseksi.
Mekon ja leggarien kaavat omat.

Tässä tuotokseni haasteeseen.
Musta college Kestovaippakaupasta ja leggarien ruutukangas Marimekolta. Valkoinen trikoo apilassa ja taskuissa Eurokankaan palalaarista, valkoisen resorin alkuperää en muista.

2 kommenttia:

 1. Onpas sievä mekko ja leggarit! Apila ja napit ovat suloinen lisä asuun.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :)
   Kiva ommella haasteen kautta, kun tulevan vaatteen työstäminen lähtee eri näkökulmasta liikkeelle.

   Poista