keskiviikko 29. lokakuuta 2014

Tarha tossut

Tarhaelämä häämöttää pienimmällä ja sitä myöten tossutarve. Marian ateljee blogissa on tutoriaali nahkatossuihin. Niitä testasin ensin vanhoihin farkkuihini. Siinäkin kaava toimii hyvin, aavistuksen tossut on vielä isot varpaista, mutta muuten olen varsin tyytyväinen. Seuraavaksi ehkä uskallankin uhrata saamiani nahkapaloja tossuihin, koska nämä onnistuivat. Kiitos Marian hyvän kaavan!
 Tossujen pohjassa on kuvassa näkyvää ainetta jarruttamassa menoa.


Kangas vanhat farkut ja kaava Marian ateljee
Jarrusukka-aine Ompelijanmaailma

Tässä tossu n.2vkon satunnaisen käytön ja pesun jälkeen. Aine pysyy hyvin kiinni, vaikka rapsuttelin.3 kommenttia:

 1. Kivat tossut! Pysyykö tuo aine hyvin? Minun paikallisesta askarteluliikkeestä ostama ei kestänyt paria kertaa käytössä, loput irtosivat sitten pesukoneessa. Oli kyllä eri merkkistä kuin tuo sinun.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ensimmäistä kertaa tuota ainetta laitoin. On pysynyt näiden tossujen vähäisellä käytöllä hyvin kiinni. Nakkaan vielä koneeseen ja voin kertoa kuinka kävi. Itseäni kiinnostaa sama ennenkuin alan lisää tuhota farkkuja :)

   Poista
  2. Tossut olleet nyt satunnaisessa käytössä päivittäin ja pesukoneessa myös käyneet. Aine pysyy hyvin tossuissa kiinni vaikka vähän rapsuttelinkin. Todellinen testi tietysti tulee vasta, kun tarha alkaa ja tossut kovemmassa käytössä.

   Poista