torstai 7. toukokuuta 2015

Shortsit ja paita pojalle 122cm

Helsingin Lapsimessuilla kävin lasten kanssa myös kädentaito puolella. Sieltä poika valikoi Poppanavakkalta mintun trikoon ja kertoi heti toiveensa paidasta mikä olisi punainen ja hihat mintut. Poika asiasta muistutteli, että missä paita viipyy. Huomasin Ottobre 3/15 lehdessä mielenkiintoisen paitakaavan, missä hihat on erilaiset. Samanlainen kaava on lehdessä myös miehille. Mietin eteen pientä applikointia, mutta se tyrmättiin täysin. Shortsit tein ohuesta farkusta kesää ajatellen. Kaavoja en tällä kertaa muutellut.

 Takana paita siis raglan-mallinen. Shortsit on mielestäni sopivat eikä kaava liiommin muutoksia kaipaa. Hyvä peruskaava. Shortsit tikkasin samanvärisillä langoilla ja vyötäröllä on kuminauha.


Kankaat:

Paita:
 -Punainen trikoo Eurokangas
-minttu trikoo Poppanavakka

Shortsit: 
Ohut farkku kirpputori

Kaavat:

 Paita: 
Ottobre 3/15 Be Positive 122cm

Shortsit:
 Ottobre 3/15 Explorer 122cm

Itse ensin ajattelin paidan kaavasta etten tykkää. Sitten sitä päätin kuitenkin kokeilla reilusti toisistaan erottuvilla kankailla. Uskalsin kokeilla pojan paitaan, koska hän pitää rohkeasti myös erilaisia ja värikkäitä vaatteita. Nyt pojan päällä ollessa, noh. En tiedä. Aika hauska. Ehkä tykkäänkin.

 Mitä mieltä olet paidasta? Hitti vai huti?
10 kommenttia:

 1. Onpa tosiaan veikeä paitakaava, kun takaa näyttää raglanilta ja edestä tavalliselta paidalta, hyvinhän tuollainen sopii pojille! Kiva muuten, kun poikienin kaavoihin keksitään pikkujippoja, niissä kun monesti mennään juuri printeillä tai yhdellä isommalla kuvalla :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itsekin tykkään ideasta ja pisteet annan ob:lle tästä kaavasta, pojillekin jotain erilaista. Vaikka hiukan se aluksi hämmästytti ja vaati pohdinta aikaa :)

   Poista
 2. Kivan näköinen paita ja sortsit!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Saisi se kesä ja lämpö jo saapua!

   Poista
 3. Vastaukset
  1. Loppujen lopuksi itsekin hitin suuntaan kallistun :)

   Poista
 4. Hitti sanoisin minäkin! Kiva nähdä näitä erilaisempia kaavoja pojille, koko asu on kivan poikamainen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minusta on kiva, kun poika itse tykkää ehdottaa värejä vaatteisiin :)
   Kiitos Hanna Mi!

   Poista